Trappevask af alle typer af trapper

 

Står I og mangler hjælp med trappevasken? Har I et stort hus, et stort kontor eller har brug for hjælp med rengøring i boligkomplekser? Uanset hvilken type af bolig I har, så er det vigtigt med en grundig trappevask.

Vi er jeres foretrukne hjælp, når det kommer til grundig rengøring og vask af trapper og opgange. Vi arbejder med alle typer af trapper, og vi tager både imod små som store opgaver.

Vores arbejde inden for trappevask

https://www.nettoejendomsservice.dk/trappevask

En trappevask er mere end blot en hurtig rengøring. For at kunne sikre jer, at jeres trappe bliver grundig ren, og at den skal kunne holdes fin og ren i mange år fremover, er det vigtigt, at man finder en god balance mellem at anvende de rette materialer og teknikker.

Vores erfarne og dygtige medarbejder er eksperter inden for trappevask og ved lige præcis, hvad det er, der skal gøre jeres trappe fin og ren som ny. Vi kombinerer gode teknikker med anvendelsen af nogle af markedets bedste midler, som gør, at jeres trappe og opgang kan blive super ren og flot, uanset hvilket materiale den er lavet i.

Vi arbejder med trappevask i både private hjem og på arbejdspladser. Vi arbejder også gerne på skoler eller lignende offentlige institutioner, og vi kan til og med hjælpe med mange andre rengøringsopgaver.

God service og grundigt arbejde

Vores arbejdsfilosofi handler altid om at gøre jer som kunder tilfredse med vores arbejde. For os handler dette om mere end blot rengøring. Vi tilbyder unikke løsninger inden for trappevasker, så vi sammen kan sammensætte en aftale, der matcher netop jeres unikke behov.

Derfor arbejder vi også gerne på tider, der passer jer bedst muligt. Hvis I vil have et godt tilbud eller bare vil vide mere om vores arbejde med trappevask, er I altid velkomne til at kontakte os. trappevask københavn er lige os